När du anländer till området checkar du in på Treehotel Guesthouse och har därefter en cirka fem minuter lång promenad upp till Treehotel. Treehotel är beläget i högrest tallskog med vidunderlig utsikt över Luleälven. Trädrummen hänger på höjder mellan 4-10 meter och äntras antingen via ramp, bro eller eldriven trappa. Alla våra trädrum har förbränningstoalett, el, golvvärme, aircondition, kaffemaskin och vattenkokare, färskt dricksvatten, kylskåp, Wifi och vårt hållbara vattensystem Rukkamoika med 3 liter vatten för handtvätt. I Dragonfly och The 7th Room finns även egen dusch.

Frukost, lunch och middag serveras i vår restaurang på Treehotel Pensionat.

Frukost, lunch och middag serveras på Pensionatet. Treehotel erbjuder sju olika världskända arkitektritade trädrum.

När: Alla dagar året runt
Vad ingår: Se respektive RUM
Plats: Treehotel/Pensionatet, Harads

Priser och bokning

Vad gör vi för att covidsäkra?

Vi möter den pågående covid-19 situationen med en rad åtgärder som gör vårt hotell till en så trygg plats som möjligt. Se hela vår policy  HÄR