Hotellet ligger vackert beläget alldeles bredvid sjön Dálvvadis med sin lilla badstrand. Härifrån är det nära till Fjällträdgården och allt annat sevärt i Jokkmokk. Det är också nära till vandringsleder och stigar som passar för den morgonpigge eller för en kvällspromenad. Hotellet har konferensmöjligheter, relaxavdelning med bastu samt rum där även vovven får bo. Det finns även en mindre bastu vid sjön Dálvvadis och fina grillplatser i nära anslutning till hotellet.

Köket hämtar säsongens råvaror från Jokkmokks skog och fjällvärld men också fisk och skaldjur från Norra Ishavet. På sommaren kan gästerna avnjuta maten på terrassen med sjöutsikt.

Hotel Jokkmokks rum har kabel-TV, eget badrum med dusch och kostnadsfritt Wi-Fi. Gästerna kan spela biljard, dart eller bordtennis. Hotellet erbjuder organiserade aktiviteter som älgsafari och hundslädturer. Det finns kostnadsfri och privat parkering vid hotellet.

Hotel Jokkmokk

Solgatan 45

962 31 Jokkmokk

+46(0)971-777 00
www.hoteljokkmokk.se