Det hemtrevliga vandrarhemmet byggdes som jägmästarbostad för nära 100 år sedan. Här bor du mitt i Jokkmokk med gångavstånd till butiker, sevärdheter, turistbyrå och restauranger. Busshållplats och Inlandsbanan ligger alldeles i närheten.

Välkommen till Jokkmokks Vandrarhem Åsgård! Du bor i det gamla jägmästarbostället som ligger högt på åsen mitt i Jokkmokk. Här har du nära till allt – skidspår vintertid, vandringsleder sommartid, de mysiga butikerna, museet, Sameslöjdstiftelsen och allt annat som Jokkmokk har att erbjuda.

Bor du här under Jokkmokks marknad bor du alldeles vid marknadsområdet! Vi erbjuder bekvämt boende i enkel-, tvåbädds-, trebädds- eller familjerum. Vill du bo extra billigt, bokar du en bädd i delat rum. Oavsett vilket, ingår lakan och handdukar. Du har tillgång till gästkök, bastu, motorvärmare – och en härlig uteplats sommartid. Vår frukostbuffé erbjuder hemgjort, hembakt, närproducerat, härplockat och ekologiskt.

Varför inte starta dagen med en liten slurk stärkande björksav? I vår lilla restaurang kan middagar förbokas för större eller mindre sällskap. Vi lagar mat av lokala råvaror och med rötterna i traditionellt hantverk. Hör av dig om du vill veta mer!

Är du redan medlem i Svenska Turistföreningen gäller ditt medlemskap här. Vill du bli medlem, kan du lösa det vid ankomst!

STF Jokkmokks Vandrarhem Åsgård

Åsgatan 20, 962 31 Jokkmokk

Telefon: 070-366 46 45

STF Jokkmokk Åsgård


Trygg vistelse i coronatider


STF har tillsammans med våra boenden och lokalavdelningar genomfört en mängd anpassningar för att kunna välkomna dig på ett tryggt sätt utifrån Folkhälsomyndighetens föreskrifter. Med ett gemensamt ansvarstagande skapar vi möjlighet att hålla våra boenden öppna och aktiviteter igång, så att du och andra kan fortsätta upptäcka Sverige.

Nedan hittar du information om vad du kan förvänta dig från STF:s olika verksamheter. Det vi förväntar oss av dig som gäst eller deltagare på våra aktiviteter är att du håller dig uppdaterad med senaste informationen och att du följer Folkhälsomyndighetens allmänna råd likväl som de rutiner som STF har satt upp. Både för din och andras säkerhet.

TRYGGVISTELSE I CORONATIDER>>