Ett varmt välkomnande väntar dig när du kommer till Pensionatet. Här kan du känna dig precis som hemma i de unikt bevarade rummen med en känsla från 30-50-talen.

Tillåt dig att slappna av och känna in omgivningarna när du kommer till oss. Lyssna till det lugnande vattnet i Lule älv, slappna av och njut av en kopp kaffe för att starta dagen. Vi är belägna vid den lilla byn Harads i norra Sverige och med sina 600 invånare kan vi tryggt garantera att du kommer att uppleva det allra bästa med naturen som din guide. Inspireras av denna vackra del av landet och njut av att sparka av dig skorna efter att ha utforskat den vackra miljön under en av våra aktiviteter eller en egen skön promenad.  

Pensionatet har sex rum och 12 bäddar och erbjuder wifi i varje rum. Några av rummen erbjuder avskildhet med eget badrum. För rum utan egen dusch och toalett finns gemensamma badrum i hallen och i relaxen.

Frukost, lunch och middag serveras på Pensionatet.

Pensionatet har sex olika rum i varierande storlek, med olika antal bäddar. Treehotel erbjuder sju olika världskända arkitektritade trädrum

När: Alla dagar året runt
Vad ingår: Badrock, gratis WiFi, TV
Plats: Brittas Pensionat/Treehotel, Harads

För priser och bokning klicka här

Vad gör vi för att covidsäkra?

Vi möter den pågående covid-19 situationen med en rad åtgärder som gör vårt hotell till en så trygg plats som möjligt. Se hela vår policy HÄR