Det hemtrevliga vandrarhemmet byggdes som jägmästarbostad för nära 100 år sedan. Här bor du mitt i Jokkmokk med gångavstånd till butiker, sevärdheter, turistbyrå och restauranger. Busshållplats och Inlandsbanan ligger alldeles i närheten.

Välkommen till Jokkmokks Vandrarhem Åsgård! Du bor i det gamla jägmästarbostället som ligger högt på åsen mitt i Jokkmokk. Här har du nära till allt – skidspår vintertid, vandringsleder sommartid, de mysiga butikerna, museet, Sameslöjdstiftelsen och allt annat som Jokkmokk har att erbjuda.

Bor du här under Jokkmokks marknad bor du alldeles vid marknadsområdet! Vi erbjuder bekvämt boende i enkel-, tvåbädds-, trebädds- eller familjerum. Vill du bo extra billigt, bokar du en bädd i delat rum. Oavsett vilket, ingår lakan och handdukar. Du har tillgång till gästkök, bastu, motorvärmare – och en härlig uteplats sommartid. Vår frukostbuffé erbjuder hemgjort, hembakt, närproducerat, härplockat och ekologiskt.

Varför inte starta dagen med en liten slurk stärkande björksav? I vår lilla restaurang kan middagar förbokas för större eller mindre sällskap. Vi lagar mat av lokala råvaror och med rötterna i traditionellt hantverk. Hör av dig om du vill veta mer!

Är du redan medlem i Svenska Turistföreningen gäller ditt medlemskap här. Vill du bli medlem, kan du lösa det vid ankomst!

STF Jokkmokks Vandrarhem Åsgård

Åsgatan 20, 962 31 Jokkmokk

Telefon: 070-366 46 45

STF Jokkmokk Åsgård

Foto: norrbottengrafiskdesign
Foto: norrbottengrafiskdesign
Vid tiden för Jokkmokks Marknad når vintersolen strax ovan berget bakom vandrarhemmet