På Laponia Adventures hjälper vi dig att uppleva världsarvet Laponia med eller utan guide. Det finns få platser som är lika avkopplande som världsarvet Laponia. I vissa delar kan du fortfarande färdas i flera dagar utan att se mer än en handfull människor. Och på de flesta platser har du ingen telefontäckning. Det är bara du, naturen runtomkring dig och gruppen du vandrar med. Vi ser fram emot att ge dig en oförglömlig upplevelse av vårt unika världsarv och hoppas att du kommer hem full av energi och med spännande historier att dela med dig av.

Upplev fantastiska Sarek tillsammans med Laponia Adventures!

Fin vandring i en liten grupp med en otroligt kunnig och erfaren guide. Hela vandringen kändes trygg och välplanerad. Maten under turen var riktigt bra och varierad. På det stora hela en grym upplevelse som jag varmt kan rekommendera.