Jokkmokkguiderna – Genuina upplevelser med hundspann, kanot och till fots för dig som vill lämna de vältrampade turiststråken och som söker det mer äkta.

Jokkmokkguiderna är ett litet företag som ägs och drivs av Matti Holmgren och Stina Svensson. Vi lever och bor året runt i det lilla samhället Jokkmokk, byn strax norr om Polcirkeln. Här har vi en Siberian Husky kennel med ungefär 45 Siberian huskies och tre Border collies.

Vilka är vi? Vad gör vi? Varför skall just du hänga med oss? Det vi kan svara på är vilka vi är, vad vi pysslar med och varför vi gör detta. Om detta sedan passar dina önskemål kan enbart du själv svara på.
Vi är ett litet företag på två personer med ett gäng slädhundar och en passion för att vistas ute. Våra turer är inga slätstrukna turistarrangemang. Flera av våra turer är tämligen krävande expeditioner i extrem miljö. För oss är det viktigt att ni som bokar dessa turer är den typen av människa som söker just detta. Vi vänder oss till dig som vill lämna de vältrampade turiststråken och dig som söker det lite mer äkta även om det ibland innebär att du kommer lite utanför din komfortzon. Har du frågor eller funderingar så tveka inte att kontakta oss.

jokkmokkguiderna