Storvägen 19, 96202 Kvikkjokk

Telefon: 0971-210 22

E-post: info@kvikkjokkfjallstation.se

Öppettider 2020: 22/2-1/5, 17/6-22/9

STF Kvikkjokk Fjällstation

Kvikkjokk –är en av den svenska fjällvärldens pärlor. Fjällbyn är utgångspunkt till flera av våra klassiska nationalparker Padjelanta, Sarek och Stora Sjöfallet. Idag samlade under beteckningen Laponia, utnämnt till världsarv. Kungsleden går även igenom byn.

I restaurangen serveras frukostbuffé, lunch och trerättersmiddagi en avspänd och varm atmosfär.

I butiken finns ett varierat utbud av färskvaror, torrvaror, godis samt friluftsvaror. Du kan hitta mycket som du behöver för fjällturen. Vi har kartor, myggmedel, gas, spritbränsle och bensin till utekök och mycket mer.

STF Kvikkjokk Fjällstation ligger vid den vackra Gámajåhkå Foto: David Björkén