Hotel Akerlund mitt i centrala Jokkmokk har totalt 24 rum, 14 enkelrum & 10 dubbelrum. 

Det anrika och centralt belägna hotellet från sekelskiftet erbjuder små men bekväma rum. Alla rum är renoverad och är utrustade med eget badrum. Vi har portabla skrivbord för dig som behöver, säg till om detta när du checkar in eller då du bokar.

Incheckning kan ske från 15.00 och Ni checkar ut senast 12.00, har du behov av sen utcheckning så pratar du med vår reception.

Frukost ingår i hotellrumspriset  och ofta hittar du lokala råvaror på frukostbuffén som serveras från 06.30-09.00 alla vardagar.

Mysiga hotell Akerlund, ligger centralt vid Lars Piraks torg

Hotellet erbjuder kvällens husmansmiddag till alla våra gäster. Vi har fullständiga rättigheter och erbjuder ett glas vin eller en öl till middagen eller en likör till kaffet. Vi värnar det lokala Jokkmokksproducerade och så långt det är möjligt erbjuder vi våra gäster något lokalt från orten vare sig det är hantverk i vår lilla butik eller en lokal charkbricka från Jokkmokkskorv & rökeri för dig som vill prova något lokalt. Vi är också mycket stolta att kunna erbjuda duschprodukter från C/O Gerd också de tillverkade här i Jokkmokk.

Hotellet kan också erbjuda bastu och relax.

För dig som vill konferera eller behöver ett bra mötesalternativ kan vi erbjuda ett fantastisk möteslokal med teknik och högt till tak, perfekt för mindre ledningsgruppsmöten för deltagare upp till 24 personer. Rundabordsittningen bidrar till fantastiska möten och är som gjord för det goda samtalet.

Har du andra behov eller vill veta mer om Jokkmokk, tala med vår personal.

Varmt välkommen till oss på Akerlunds

Hotel Akerlund

Herrevägen 1, 962 32 Jokkmokk

Telefon: 0971-100 12

Hotel Akerlund

Den mysiga lobbyn på Hotel Akerlund