Häng med på en smakföreställning på avkopplat hemmamanér! 


Nu kan alla hänga med på en föreställning och ta del av naturens gröna smaker. Jag bjuder hem er till mig genom videon ”Smaka på Jokkmokks 8 årstider” med tillhörande smakpaket. 

Under den drygt 40 minuter långa videon vill jag dela med mig av det jag älskar allra mest: de fantastiska årstiderna här i norr och de spännande och goda smakerna från naturens gröna skafferi. Smaker som jag sett till att förädla och förpacka i paket för två
som går att skicka efter.


Har ni utländska vänner är det en rolig och god present! Videon är översatt till engelska (engelsk text) och informationen i paketet kan fås på engelska. Givetvis kan jag skicka till valfritt land om så önskas.


Så här gör du: 


1. Först beställer du hem ett smakpaket som kommer med posten inom ett par dagar. Du kan välja mellan det ”Kompletta paketet” med alla mina 15 ört- och bärprodukter jag förädlat, eller ”Pröva-på-paketet” med 8 produkter att testa.  

2. När du fått produkterna så är det dags att förbereda några av smakerna (tar en kvart). 

3. Med smakbitarna och de andra produkterna färdiga, är det dags att bänka sig på en bekväm plats och starta videon nedan! 

Läs mer och beställ ditt smakpaket hos Essense of Lapland>>

Läs mer och beställ ditt smakpaket hos Essense of Lapland>>