Varmt välkommen till Sámi Duodji, Sameslöjdstiftelsen. Hos oss hittar samisk slöjd tillverkad av samtida slöjdare. Våra ledord är tradition, kvalité och nyskapande och i butiken hittar du allt från knivar och tennarmband till silver, kaffepåsar, kosor och allt annat du behöver och längtar efter. 

Utställning med Karin Vasara


Öppnar Torsdag 4 februari kl.13:00

Karin Vasara vann Asa Kitok-stipendiet 2020 nu ställer hon ut ”Vajan jurdagiiddán: Skräddar mina tankar ”på Sámi Duodji. Utställningen finns på Sámi Duodji, 4 – 28 februari och går att se när butiken är öppen. Vernissage sänds online.

Se mer på vår webbsida

Öppettider från och med 8 februari:

Måndag – fredag kl.12.00-16.00Vad gör vi för att covidsäkra?

Vi har en övre gräns i butik och utställningshall. Alla vuxna ska sprita händerna vid entrén och använda munskydd som vi erbjuder gratis. Vi månar om dej som kund och säkerheten för vår personal. Varmt välkomna!