Lär dig isfiskets ädla konst och testa de bästa fiskeställena på en privat sjö för bara ert fiskesällskap. Vår erfarna fiskeguide visar knepen, vad du ska locka med och hur olika fiskar beter sig i olika vatten. Vi håller med all utrustning som krävs, servar under fisket och bjuder på toast med varmrökt renstek eller vegetariskt alternativ, tillagat över elden i grillkåtan. Vi serverar varm dryck och tilltugg som håller humöret på topp under fisket. I grillkåtan finns värmande brasa och utanför den finns möjlighet för både stora och små att åka pulka och testa hur det är att gå med snöskor. Här finns också ett ombonat utedass som liksom hela aktiviteten är tillgänglighetsanpassat även för dig med rörelsehinder. Vår guide har samiskt ursprung och stor kunskap om djur och natur som han gärna delar med sig av under aktiviteten.

Aktiviteten är även tillgänglig för rörelsehindrade. 

Bokningar måste göras minst en vecka före den planerade aktiviteten för garanterat deltagande. Undantag görs baserat på tillgänglighet.

Treehotel.se

Vi möter den pågående covid-19 situationen med en rad åtgärder som gör vårt hotell till en så trygg plats som möjligt. Se hela vår policy HÄR

Nivå: Lätt
När: Alla dagar november – april (kräver säker is och datum anpassas efter det. Temperaturgräns -30°C)
Tid för aktiviteten: ca 3 timmar, 11:00 – 14:00 (Avfärd från Treehotel 10:30)
Vad ingår: Isfiske på privat sjö, utrustning som krävs, fiskeguide, grillad lunch smörgås, bakverk och varma drycker.
Transfer ingår inte, ca 20 min med bil enkel väg från Treehotel. Har du inte egen bil bokar du transfer via Treehotel. Sista biten åker ni skoterpulka genom ett vintrigt sagolandskap.
Plats: Information ges vid bokning
Förkunskaper: Inga behövs
Pris: 1990 SEK/pers