Upptäck det arktiska ljuset som lyser upp den långa polarnatten. Vi färdas i skoterkälkar genom den snötäckta skogen mot en utsiktsplats strax utanför Jokkmokk. I värmen från elden bjuder vi på fika och spanar mot himlen i hopp om att få en glimt av norrskenet.

När: dec-feb
Tid: Vi startar klockan 19:00
Antal timmar: 3-4 tim
Samlingsplats: Utanför Hotel Akerlund
Pris: 1250 kr/person
Max antal: 8 personer
Vad behöver jag: Vi rekommenderar att du klär dig varmt och tar med en vattenflaska och en kamera.

För mer information, for information in English, visit Laponiaadventure.com

BOKA ONLINE

Online bokningar kan göras fram till 24 timmar innan turen startar. Vänligen kontakta oss för sista minuten bokningar. Ensamresenärer är självklart välkomna att boka turen men vi behöver minst två gäster för att kunna köra.

Vad gör vi för att covid-säkra?

Corona pandemin har tvingat oss alla att tänka om och anpassa oss. På Laponia Adventures vill vi att du ska känna dig trygg när du bokar och reser med oss. Vi utvärderar regelbundet risken för smittspridning och anpassar våra turer till råd och rekommendationer från Folkhälsomyndigheterna.

  1. För att få delta på turen måste du och dom du reser med vara helt symtomfria. Vår personal jobbar endast om dom är helt symtomfria.
  2. Vi kommer endast ta emot 7 gäster så att ni är max 8 personer totalt inklusive guiden på aktiviteten.
  3. Vi erbjuder munskydd som vi vill att du har på dig under den korta tiden då vi är inomhus eller i minibussen. Utomhus håller vi avstånd.
  4. Vi ser till att du har tillgång till handsprit under hela aktiviteten.