Följ med i minibuss längs vägen mot fjällvärlden. Det är här de finns, Europas största älgar. Om vi har tur kan vi se ända in i Sarek nationalpark som är en del av världsarvet Laponia. Under dagen serverar vi en enklare lunch tillagad på lokala råvaror.

När: dec-feb
Tid: Vi möts klockan 9.00
strong>Antal timmar: 4-5 tim
Samlingsplats: Utanför Hotel Akerlund
Max antal: 5 personer
Vad behöver jag? Vi rekommenderar att du klär dig varmt och tar med en vattenflaska och en kamera.
Pris: 1250 kr/person

Online bokningar kan göras fram till 24 timmar innan turen startar. Vänligen kontakta oss för sista minuten bokningar. Ensamresenärer är självklart välkomna att boka turen men vi behöver minst två gäster för att kunna köra. 

Vad gör vi för att covid-säkra?

Corona-pandemin har tvingat oss alla att tänka om och anpassa oss. På Laponia Adventures vill vi att du ska känna dig trygg när du bokar och reser med oss. Om några regler, lagar eller rekommendationer hindrar dig från att resa till vår destination kan du avboka din tur eller aktivitet fram till två veckor innan den börjar och få full återbetalning. Så länge som de nuvarande restriktionerna om max 8 personer gäller vid sammankomster håller vi antalet på turen till max 8 personer inklusive guider. 

Läs mer här om hur vi jobbar för att göra det så tryggt som möjligt för våra gäster.