Följ med i minibuss längs vägen mot fjällvärlden. Det är här de finns, Europas största älgar. Om vi har tur kan vi se ända in i Sarek nationalpark som är en del av världsarvet Laponia. Under dagen serverar vi en enklare lunch tillagad på lokala råvaror.

När: dec-feb
Tid: Vi möts klockan 9.00
strong>Antal timmar: 4-5 tim
Samlingsplats: Utanför Hotel Akerlund
Max antal: 5 personer
Vad behöver jag? Vi rekommenderar att du klär dig varmt och tar med en vattenflaska och en kamera.
Pris: 1250 kr/person

För mer information, for information in English, visit Laponiaadventure.com

Online bokningar kan göras fram till 24 timmar innan turen startar. Vänligen kontakta oss för sista minuten bokningar. Ensamresenärer är självklart välkomna att boka turen men vi behöver minst två gäster för att kunna köra. 

Vad gör vi för att covid-säkra?

Corona-pandemin har tvingat oss alla att tänka om och anpassa oss. På Laponia Adventures vill vi att du ska känna dig trygg när du bokar och reser med oss. Om några regler, lagar eller rekommendationer hindrar dig från att resa till vår destination kan du avboka din tur eller aktivitet fram till två veckor innan den börjar och få full återbetalning. Så länge som de nuvarande restriktionerna om max 8 personer gäller vid sammankomster håller vi antalet på turen till max 8 personer inklusive guider. 

Läs mer här om hur vi jobbar för att göra det så tryggt som möjligt för våra gäster.

Vad gör vi för att covid-säkra?

Corona pandemin har tvingat oss alla att tänka om och anpassa oss. På Laponia Adventures vill vi att du ska känna dig trygg när du bokar och reser med oss. Vi utvärderar regelbundet risken för smittspridning och anpassar våra turer till råd och rekommendationer från Folkhälsomyndigheterna.

  1. För att få delta på turen måste du och dom du reser med vara helt symtomfria. Vår personal jobbar endast om dom är helt symtomfria.
  2. Då vi färdas en längre tid i minibuss kommer vi endast ta emot slutna sällskap. När du har bokat stänger bokningen. 
  3. Vi kommer endast ta emot 7 gäster så att ni är max 8 personer totalt inklusive guiden på aktiviteten.
  4. Vi erbjuder munskydd som vi vill att du har på i minibussen. Utomhus håller vi avstånd.
  5. Vi ser till att du har tillgång till handsprit under hela aktiviteten. 
  6. Du kan också boka av fram till 24h innan avgång och få pengarna tillbaka.